VERS VLEES
Onze kippen zijn droog geslacht. Dat wilt zeggen dat ze niet met water zijn behandeld. Om de kwaliteit te garanderen fileert Michel zelf alle kippen. Vanuit deze basis creëren wij al onze andere kipgerechten. Lief maakt elke dag vers gehakt met billenvlees van kip- en kalkoen. Zij voegt er geen varkensvlees en vetten aan toe. Met dit gehakt maakt zij, de worsten, chipolataworsten, burgers, ... Onze kalkoenfilet wordt dagelijks vanuit Frankrijk en Italië geleverd.
Kip en Kalkoen
- Kippenschnitzels
- Kipfilet
- Kippenvinken
- Kippenblokjes (billenvlees)
- Kippenkotelletten
- Kippenloempia's
- Kippencordon (Ham & Kaas)
- Kipkrokantjes
- Rauwe kippenbillen
- Kippenboutjes
- Kippenborsten
- Kippenvleugels
- Kippenburgers
- Worsten (Dikke, chipolata's)
- Huisbereid gehakt
- Orgaanvlees
- Kalkoenschnizels
- Kalkoenfilet
- Kalkoenlapjes
- Kalkoenblokjes (billenvlees)
- Kalkoenrollade
Speciale kippen
- Mechelse Koekoek
- Bresse Kip
- Landes Kip
- Soepkip
- Piepkuikens
Gevogelte
- Parelhoen
- Bosduif
- Kwartels
- Eend
- Eendenfilet
- Fazant
Tam konijn
- Konijn Billen, voorpoten en rug zijn apart verkrijgbaar.
Wild
- Wild konijn
- Hert
- Everzwijn
- Haas
Plaatst u graag een bestelling? Dat kan via de contactpagina van deze website.
U kunt bij Het Kipke ook terecht voor kip aan 't spit, charcuterie, bereide gerechten, barbecue, wild en bereide salades.